Skal babytøj vaskes i en babytøjsvaskemaskine med enkelt badekar?

2021-06-25

Mange forældre mener, at børnetøj ikke skal vaskes sammen med voksentøj, for børnetøj er alt sammen tætsiddende tøj, og nogle børn er unge og naive og putter ofte tøjet i munden, så babytøjet skal skilles ad. Vasker vaskemaskinen det?
Skal babytøj vaskes i en separat vaskemaskine?
Babytøj kan ikke vaskes i en voksens vaskemaskine. ENBabytøj Enkelt badekar Vaskemaskineer påkrævet. Fordi voksnes tøj ofte indeholder bakterier, og det kommer i kontakt med meget jord, vil der efter vask med vaskemaskinen være en masse restbakterier i vaskemaskinen. Hvis du bruger en voksens vaskemaskine til at vaske barnets tøj, bliver det nemt inficeret med bakterier, som vil påvirke barnets hud. Det er mere sikkert at vaske babytøj med en vaskemaskine dedikeret til babyen eller i hånden.
Når du vasker tøj til babyer, er det bedst at bruge speciel vaskesæbe eller flydende vaskemiddel til babyer. Det kan ikke vaskes med vaskemiddel til voksne. Voksenvaskemiddel har en blegende effekt og kan ikke bruges til at vaske babytøj. Det vaskede tøj skal også udsættes for solen, så bakterier kan dræbes. Og babys overtøj og undertøj skal også vaskes separat, hvilket også er fremmende for hudens sundhed.
Babys hud er meget følsom. Når de vælger tøj, bør forældre også vælge bomuld og god luftgennemtrængelighed for babyen. Når du vasker, skal du også være opmærksom på at vaske med hænderne eller i en speciel vaskemaskine. Dette vil ikke kun reducere bakterier, men også gavne barnets hud.Babytøj Enkelt badekar Vaskemaskineer dit gode valg.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy